Overstappen zinvol?

Lagere premies overlijdensrisicoverzekering

Lagere premies overlijdensrisicoverzekering

Geldt dit ook voor mij?

De afgelopen jaren zijn de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen sterk gedaald. Dit komt onder meer door de stijgende levensverwachting en de concurrentie op de verzekeringsmarkt. Hierdoor kan het zijn dat u op dit moment voor uw huidige overlijdensrisicoverzekering te veel betaalt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Als u al een overlijdensrisicoverzekering heeft, kunt u in de meeste gevallen overstappen naar een andere aanbieder. U heeft namelijk het recht om uw huidige verzekering eenzijdig op te zeggen. Onze adviseurs kunnen u informeren of overstappen in uw geval zinvol is.

Wat kan Aon voor u betekenen?

Wij kunnen snel en gemakkelijk een marktvergelijking voor u maken. Hierdoor bent u verzekerd van de meest voordelige premie in de markt. Uiteraard begeleiden wij ook het aanvraagtraject voor u. Is uw polis verpand aan de hypotheekverstrekker? Wij zorgen dat dit geregeld wordt met uw bank. Voor onze bemiddeling en marktvergelijking rekenen wij eenmalig € 250,-. Dit bedrag betaalt u alleen als u daadwerkelijk uw verzekering laat oversluiten. Indien blijkt dat u niet voordeliger uit bent en u houdt uw huidige verzekering, dan betaalt u niets.

Wat kunt u doen?

Neemt u gerust contact op met onze adviseurs, zij vertellen u welke mogelijkheden er zijn. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 088 810 81 60 of via e-mail: leven.kroller@aon.nl. Bent u nog geen klant bij Aon? Houdt u dan uw polisblad bij de hand.