Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Waarom een rechtsbijstandverzekering?

Een burenruzie, arbeidsconflict of een keuken die niet wordt geleverd. Het kan zomaar gebeuren. Wat moet u doen en wat vooral niet? Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische hulp tegen een scherpe premie.

Meer juridische geschillen

Ook in Nederland worden steeds meer geschillen juridisch aangepakt. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft dan ook al een rechtsbijstandverzekering. Een advocaat kost al snel € 150,- tot € 200,- per uur. Een rechtsbijstandverzekering kost ongeveer hetzelfde bedrag, maar dan per jaar.

Met een rechtsbijstandverzekering heeft u altijd een laagdrempelige vraagbaak voor juridisch advies. Zodat u bij een conflict snel en zeker weet wat uw rechten en mogelijkheden zijn. Zo nodig krijgt u ondersteuning van (gespecialiseerde) juristen bij bijvoorbeeld het schrijven van brieven, onderhandelen, letselschadehulp en als uw zaak voor de rechter komt.

Welke rechtsbijstandverzekering?

Er zijn verschillende rechtsbijstandverzekeringen, met verschillende dekkingen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de verzekering die het beste past bij uw situatie en uw wensen, op basis van kwaliteit en prijs. Daarvoor houden we markt en aanbod voortdurend in de gaten. Wij kiezen voor de rechtsbijstandverzekeringen van DAS en ARAG.