Nieuwe verzekering

Uw nieuwe verzekering

Aon wil u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Daarom hebben wij een aantal schadeverzekering(en) voor u als bestaande klant vernieuwd en u een nieuw voorstel gedaan. Uw dekkingen, voorwaarden en premie zullen er daarom anders uitzien. We bieden u graag een overzicht aan van de verschillen tussen het oude en een aantal nieuwe verzekeringen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u goed verzekerd blijft.

Waarom deze nieuwe verzekering?

In het algemeen gaat u profiteren van een uitgebreidere dekking en eigentijdse voorwaarden. Als extra service wordt uw nieuwe polis binnenkort in uw eigen online polismap gezet, zodat u altijd en overal inzichten heeft in uw eigen verzekeringen. Ook kunt u onder andere online uw schade melden en verzekeringen toevoegen.

Bekijk de voorwaarden en verschillen

De naamgeving van de nieuwe verzekering heeft u per brief ontvangen. Een nieuwe verzekering betekent nieuwe polisvoorwaarden. U bent natuurlijk ook benieuwd naar wat er voor u verandert met de nieuwe polis. Wij hebben voor u in een handig overzicht de nieuwe polisvoorwaarden en de verschillen per verzekering op een rij gezet.


Uw verzekering blijft gewoon via Aon lopen

Wees gerust! Hoewel er veranderingen zijn in de verzekeringen, verandert er verder niets aan onze dienstverlening. Wilt u schade melden, of heeft u vragen over uw lopende verzekeringen? Dan staat Aon u graag bij om u verder te helpen! Neem contact op met onze Klantenservice!