Motor

Motorverzekering

Motorverzekering

Met een volledige cascodekking is kleding- en helmschade tot € 750,- gratis meeverzekerd. Bij andere dekkingen kunt u ervoor kiezen dit mee te verzekeren. Heeft u een tweede motor of scooter? Dan ontvangt u dezelfde korting.

De verzekering voor uw motor
Een goede motorverzekering vindt u via Aon. De verschillende dekkingen hebben altijd een lage premie. Verzekert u alleen schade die u toebrengt aan anderen of gaat u voor de uitgebreide motorverzekering? U kunt kiezen uit drie verzekeringen:

  • WA-verzekering motor
    Met deze wettelijk verplichte dekking bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van schade die u met uw motor aan anderen toebrengt.
  • WA Beperkt Casco motorverzekering
    De WA- dekking plus vergoeding van de financiële schade aan uw motor door bijvoorbeeld diefstal, brand en aanrijding met dieren.
  • WA Volledig Casco verzekering motor
    Met deze dekking is uw motor niet alleen verzekerd voor de schade die gedekt wordt door een beperkte cascoverzekering, maar ook voor schade die u zelf aan uw motor veroorzaakt, zoals botsen, slippen of omslaan.

Voordelen
Deze motorverzekering zit vol met voordelen. Zo is kleding- en helmschade tot €750,- meeverzekerd als u een volledig Casco motorverzekering afsluit. Navigatieapparatuur is bij de beperkte Cascoverzekering en bij de volledige motorverzekering verzekerd.

Let op! Het opmaken, aanpassen en royeren van polissen voor motorrijtuigen brengt voor ons meer handelingen met zich mee dan een andere polis. Daarom zijn wij helaas genoodzaakt om (een deel van) die kosten in rekening te brengen. U betaalt dan € 11,13 poliskosten (inclusief assurantiebelasting). Deze kosten gelden voor auto-, bromfiets-, brommobiel-, motor-, camper- en oldtimerverzekeringen.