Motor

Motorverzekering

Motorverzekering

Met een volledige cascodekking is kleding- en helmschade tot € 750,- gratis meeverzekerd. Bij andere dekkingen kunt u ervoor kiezen dit mee te verzekeren. Heeft u een tweede motor of scooter? Dan ontvangt u dezelfde korting.

De verzekering voor uw motor
Een goede motorverzekering vindt u via Aon. De verschillende dekkingen hebben altijd een lage premie. Verzekert u alleen schade die u toebrengt aan anderen of gaat u voor de uitgebreide motorverzekering? U kunt kiezen uit drie verzekeringen:

  • WA-verzekering motor
    Met deze wettelijk verplichte dekking bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van schade die u met uw motor aan anderen toebrengt.
  • WA Beperkt Casco motorverzekering
    De WA- dekking plus vergoeding van de financiële schade aan uw motor door bijvoorbeeld diefstal, brand en aanrijding met dieren.
  • WA Volledig Casco verzekering motor
    Met deze dekking is uw motor niet alleen verzekerd voor de schade die gedekt wordt door een beperkte cascoverzekering, maar ook voor schade die u zelf aan uw motor veroorzaakt, zoals botsen, slippen of omslaan.

Voordelen
Deze motorverzekering zit vol met voordelen. Zo is kleding- en helmschade tot €750,- meeverzekerd als u een volledig Casco motorverzekering afsluit. Navigatieapparatuur is bij de beperkte Cascoverzekering en bij de volledige motorverzekering verzekerd.

Let op! Het aan- of afmelden van een motor bij het RDW brengt kosten met zich mee. Daarom berekenen wij € 11,13 poliskosten bij het wijzigen, beëindigen of afsluiten van een motorverzekering.