Veelgestelde vragen

Mijn Omgeving

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten. Wat moet ik doen?

U kunt met uw e-mailadres uw gebruikersnaam opvragen. Hiervoor hebben we een beveiligde functie voor u beschikbaar.

Vraag nu mijn gebruikersnaam op

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

U kunt uw gebruikersnaam niet wijzigen.

Hoe kan ik mijn gegevens (persoonsgegevens, adresgegevens, e-mailadres, etc.) wijzigen?

1. U logt in op Mijn Omgeving.
2. Ga naar 'Mijn gegevens'.
3. U klikt op 'Acties'. Daarna op 'Wijzig'. U kunt uw persoonsgegevens wijzigen op de onderdelen die u wenst. Bijvoorbeeld: uw adres, woonplaats of e-mailadres.
4. Bevestig deze wijzigingen door onder aan de pagina op ‘Bewaren’ te klikken.

Hoe log ik in op Mijn Omgeving?

• U gaat naar de website
  • U klikt rechtsboven op "Mijn Omgeving". Klik op 'Inloggen'.
  • U vult uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  • U klikt op "Login".

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat moet ik doen?

1. U gaat naar ‘Inloggen’.
  2. U klikt op ‘Wachtwoord vergeten? Vraag opnieuw aan.’.
  3. U vult uw huidige gebruikersnaam of e-mailadres in.
  4. U klikt op ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’.
  5. Binnen een minuut ontvangt u een mail in uw mailbox met daarin een nieuw, tijdelijk wachtwoord.
  6. U vult uw gebruikersnaam en het tijdelijke wachtwoord in.
  7. U wijzigt uw tijdelijke wachtwoord in een eigen wachtwoord en logt opnieuw in.

Ik heb problemen met inloggen

Heeft u problemen met inloggen? Of krijgt u een vreemd scherm na inloggen? Vaak kunt u dit verhelpen door het legen van uw 'cache' of het verwijderen van 'cookies'. Hoe dit moet en wat dat zijn vindt u in de handeling op deze pagina's:

Ik zie nog niet al mijn verzekeringen terug in mijn online polismap. Hoe kan dit?

Het kan zijn dat u nog niet al uw verzekeringen bij ons terug ziet in uw online polismap. Dit komt omdat wij uw verzekeringen gefaseerd omzetten naar uw online omgeving. U ontvangt van ons bericht als een verzekering is toegevoegd aan uw digitale polismap. Uiteraard blijven uw nog niet overgezette verzekeringen gewoon van kracht.