NL

Rechtsbijstand

Register Belastingadviseurs

Als ondernemer loopt u op talloze manieren het risico om bij een juridisch geschil betrokken te raken. En dat neemt alleen maar toe. Denk aan een leverancier die zijn afspraken niet nakomt, een twistpunt over een bouwvergunning of een geschil over een arbeidscontract. Ook conflicten over schades, veroorzaakt door derden, zijn mogelijk.

Werk uit handen
Te laat of niet betalende klanten kosten het bedrijf veel geld. Geld dat nodig is om het bedrijf op een gezonde manier te laten draaien, om te groeien of te investeren. Incassoprocedures zijn echter tijdrovend en het kan lastig zijn een goede klant zelf hierop aan te spreken. De rechtsbijstandverzekering zorgt ervoor dat u snel geld krijgt, zonder dat de relatie met de klant uit het oog wordt verloren. Zo kunt u zich weer richten op de zaken die voor u van belang zijn.

Dekking rechtsbijstandverzekering
Met de rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische bijstand bij vrijwel al uw ondernemersactiviteiten. Inclusief juridisch advies, incasso en vergoeding van advocaten- en proceskosten. De verzekering kunnen we geheel op maat samenstellen. Het is ook mogelijk om uw particuliere dekking, voor u en uw gezin, mee te verzekeren.

Extra voordeel
Naast de zeer uitgebreide dekking van deze verzekering, ontvangt u als lid van het RB 10% korting op de premie. Zo bent u goed verzekerd tegen een aantrekkelijke premie.