Kröller en partners

Kröller werkt samen met diverse partners.

Kröller werkt samen met diverse partners.

Residentie Orkest
Het Residentie Orkest bestaat al meer dan 100 jaar en vormt het muzikale boegbeeld van de stad Den Haag. Als gerenommeerd Haags advieskantoor, voelt Kröller zich sterk verbonden met het Residentie Orkest. Door ons lidmaatschap van de 'Business Circle' dragen wij indirect bij aan de doelstellingen van het Residentie Orkest.

De Nederlandse Kluis
Kröller vindt het belangrijk dat u uw bezittingen veilig en verzekerd kunt bewaren, zowel in uw eigen huis als in professionele kluisruimte. Hiervoor werkt Kröller samen met 'De Nederlandse Kluis', de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland. Hun kluizen bevinden zich op goed bereikbare locaties en bieden een betaalbare mogelijkheid om uw kostbaarheden veilig en verzekerd te bewaren. Uw sieraden, edelmetalen en belangrijke documenten zijn zo beschermd tegen brand en diefstal. Voor meer informatie, zie www.denederlandsekluis.nl.

Staalbankiers
Staalbankiers biedt haar relaties hoogwaardig advies op het gebied van vermogensbeheer. Daarnaast kunt u bij Staalbankiers ook terecht voor de gebruikelijke bancaire producten en diensten inclusief hypotheken. Voor gespecialiseerd verzekeringsadvies inclusief bemiddeling in schadeverzekeringen, is Staalbankiers een samenwerking aangegaan met Kröller Assurantiën BV. De relaties van Staalbankiers, kunnen gebruik maken van speciaal afgesproken tarieven en voorwaarden en een toegewezen persoonlijke adviseur.

Taxaties
Voor taxaties en waardebepalingen bij u thuis werkt Kröller samen met Taxatie- en Expertisebureau Oüendag & Silberman. Dit bureau biedt u haar diensten aan tegen sterk gereduceerd tarief en kan worden ingezet voor onder meer een waardebepaling van gebouwen en inboedels en vaste taxaties van kunst, antiek en sieraden. Voor meer informatie, zie Oens.nl.