Onze dienstverlening

Kröller en Aegon

Advies en bemiddeling

Kröller is verzekeringsadviseur. Uw adviseur brengt voor financieel advies en bemiddeling kosten in rekening. Deze kosten zijn niet verwerkt in de prijs van een product. U krijgt van ons een aparte rekening voor de kosten die u betaalt voor financieel advies en bemiddeling.

Advies- en bemiddelingsactiviteiten van Kröller vinden plaats onder de naam Kröller Assurantiën B.V. Kröller Assurantiën B.V. is statutair gevestigd in Den Haag en bij de KvK geregistreerd onder nummer 27019527. Het BTW nummer is NL002411672B01.

Kröller maakt deel uit van Unirobe Meeùs Groep B.V. en is onderdeel van risico- en verzekeringsadviseur Aon. UMG Verzekeringen B.V. is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12008358.

Over Aon
Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico's en bedrijfsrisico's, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing én is er als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.

Aon heeft in Nederland 8 vestigingen met 1.540 medewerkers en in 120 landen meer dan 50.000 collega's. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl.


Volmacht

Kröller werkt volkomen onafhankelijk. Dat betekent dat we jaarlijks honderden verzekeringen en hypotheken vergelijken. Om het u makkelijk te maken, bieden wij u een selectie van de allerbeste producten. Natuurlijk volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Wij doen er alles aan om conflicterende belangen met UMG Assuradeuren B.V. te voorkomen en volgen hierin de Kwaliteitsnormering van de NVGA. Hiervoor houden wij ons aan het Protocol Volmacht, dat is opgesteld door de NVGA en het Verbond van Verzekeraars. Wilt u meer weten over Volmacht? Ga dan naar UMG Assuradeuren.


Kröller dienstenwijzer

Graag informeren wij u over de manier waarop wij u van dienst zijn. Hiervoor hebben we een dienstenwijzer ontwikkeld.

Kröller Dienstenwijzer


Algemene leveringsvoorwaarden

Als u een product of dienst via of bij Kröller afneemt, dan gelden hiervoor onze algemene leveringsvoorwaarden.

Algemene leveringsvoorwaarden


Dienstverleningsdocumenten