Kröller

Over Kröller

Geschiedenis
De geschiedenis van Kröller gaat terug tot 1890. Toen Nico Kröller in Rotterdam het bedrijf N.E. Kröller & Co. oprichtte. Nico Kröller verhuisde in 1910 naar Den Haag, waar zijn acht jaar jongere broer, de beroemde Anton Kröller en zijn vrouw Helene Kröller-Müller, die het Kröller-Müller Museum oprichtten, woonden. In 1931 werd het bedrijf voortgezet onder de huidige naam Kröller Assurantiën B.V.

Onze werkwijze
Vanuit Den Haag werkt Kröller als zelfstandig tussenpersoon op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Op die manier kunnen wij u onafhankelijk adviseren en kunnen we de meest geschikte oplossing voor u uit de markt halen. Wij kennen de markt als geen ander en hebben speciale afspraken gemaakt met verzekeraars en geldverstrekkers. Als tussenpersoon komen wij op voor uw belangen.

Onze klanten
Veel personeelsleden van multinationals, ambassades en vermogende particulieren zijn klant bij Kröller. Wij nemen hen graag de zorg over hun verzekeringen, hypotheken en pensioen uit handen.

Meeùs en Aegon
Kröller maakt deel uit van UMG (Unirobe Meeùs Groep). Dit betekent dat Meeùs ons zusterbedrijf is. Kröller werkt op diverse gebieden samen met Meeùs, maar wij werken en adviseren zelfstandig. UMG is onderdeel van Aegon. Hierdoor hebben wij een sterke basis. Het aandeelhouderschap van Aegon staat los van onze bedrijfsvoering. Kröller geeft onafhankelijk advies en stelt de belangen van klanten centraal in haar dienstverlening.