Kröller

Over Kröller

Geschiedenis
De geschiedenis van Kröller gaat terug tot 1890. Toen Nico Kröller in Rotterdam het bedrijf N.E. Kröller & Co. oprichtte. Nico Kröller verhuisde in 1910 naar Den Haag, waar zijn acht jaar jongere broer, de beroemde Anton Kröller en zijn vrouw Helene Kröller-Müller, die het Kröller-Müller Museum oprichtten, woonden. In 1931 werd het bedrijf voortgezet onder de huidige naam Kröller Assurantiën B.V.

Onze werkwijze
Vanuit Den Haag werkt Kröller als zelfstandig tussenpersoon op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Op die manier kunnen wij u onafhankelijk adviseren en kunnen we de meest geschikte oplossing voor u uit de markt halen. Wij kennen de markt als geen ander en hebben speciale afspraken gemaakt met verzekeraars en geldverstrekkers. Als tussenpersoon komen wij op voor uw belangen.

Onze klanten
Veel personeelsleden van multinationals, ambassades en vermogende particulieren zijn klant bij Kröller. Wij nemen hen graag de zorg over hun verzekeringen, hypotheken en pensioen uit handen.

Over Aon
Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico's en bedrijfsrisico's, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing én is er als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.

Aon heeft in Nederland 8 vestigingen met 1.540 medewerkers en in 120 landen meer dan 50.000 collega's. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl.