Ambassades, consulaten en internationale organisaties

Onze diensten

Als ambassadeur, medewerker van een internationale organisatie of medewerker van een ambassade of consulaat heeft u te maken met wet- en regelgeving van het land waar u werkt. De Nederlandse wetgeving is uitgebreid en vaak gecompliceerd. Daarnaast gelden er mogelijk weer bepaalde uitzonderingen voor u. Op het gebied van verzekeringen is het vaak lastig om te bepalen wat nu verstandig is. Want hoe zit het met uw ziektekosten in Nederland? En hoe kunt u pensioen sparen voor later? Kortom, welke verzekeringen heeft u minimaal nodig en welke zijn raadzaam om af te sluiten?

Onze verzekeringen
Aon kent de markt en adviseert u de best passende oplossing voor uw situatie. Wij adviseren u over zowel particuliere als zakelijke verzekeringen.
Denk aan verzekeringen op het gebied van:

  • gebouwen en inventaris
  • auto’s
  • bedrijfsaansprakelijkheid
  • collectieve reisverzekering
  • collectieve ziektekosten verzekering
  • pensioen

In onze Engelstalige brochure 'Tulips, cheese, and…insurance' leest u meer over de diensten die Aon u biedt.

Advies in uw eigen taal
Naast onze website, online verzekeringen en voorwaarden, is ook onze klantenservice tweetalig: Engels en Nederlands. Daarnaast spreekt onze adviseur vloeiend Frans en heeft al vele jaren ervaring met het verzekeren van ambassades en internationale organisaties. Zo kunt u communiceren in uw eigen taal en kunnen wij het verzekeren voor u een stuk eenvoudiger maken.