Expats

Expats

Gaat u voor langere tijd naar het buitenland voor uw werk of komt u in Nederland werken? Dan moeten er allerlei zaken worden geregeld, waaronder de juiste verzekeringen. Aon heeft al jaren ervaring met deze doelgroep en adviseert u graag over de zaken die voor u van belang zijn.

Gaat u langdurig naar het buitenland?
Dan vervalt bijvoorbeeld uw Nederlandse Zorgverzekering en is het verstandig hiervoor een specifieke Expat Ziektekostenverzekering af te sluiten. Ook overige verzekeringen, zoals uw auto-, reis-, aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering vervallen meestal door uitschrijving uit de gemeente.

Neemt u uw inboedel mee of bent u van plan uw huisraad aan te schaffen in het land waar u gaat wonen? Dan biedt het Expat Insurance Package uitkomst. Met het Expat Insurance package bieden we u een compleet verzekeringspakket met o.a. de volgende opties: zorg, inboedelverzekering kostbaarhedenverzekering, doorlopende reisverzekering, extra vliegreisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering en rechtsbijstand. Ook voor uw achterblijvende eigendommen in Nederland, zoals eventueel uw woning of inboedel kunnen wij u een passend advies geven.

Kijk ook op de website www.aonexpatinsurance.com voor meer informatie.

Komt u in Nederland werken?
Ook dan adviseren wij u graag over de verzekeringen die u in Nederland nodig heeft. Denk hierbij een de inboedel-, aansprakelijkheids-, ziektekosten- en eventueel woonhuisverzekering. Bent u van plan een huis te kopen in Nederland? Dan ondersteunen wij u graag bij het zoeken naar een goede makelaar. Daarnaast kunnen we op basis van uw wensen en financiële situatie een passend hypotheekadvies geven. En mocht u uw droomhuis hebben gevonden, dan regelen we graag uw hypotheek en alles wat daarbij komt kijken, zoals de taxatie en notaris. Op de pagina Hypotheken lees u hier meer over.