Expats

Expats

Gaat u voor langere tijd naar het buitenland voor uw werk of komt u in Nederland werken? Dan moeten er allerlei zaken worden geregeld, waaronder de juiste verzekeringen. Kröller heeft al jaren ervaring met deze doelgroep en adviseert u graag over de zaken die voor u van belang zijn.

Gaat u langdurig naar het buitenland?
Dan vervalt bijvoorbeeld uw Nederlandse Zorgverzekering en is het verstandig hiervoor een specifieke Expat Ziektekostenverzekering af te sluiten. Ook overige verzekeringen, zoals uw auto-, reis-, aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering vervallen meestal door uitschrijving uit de gemeente. Neemt u uw inboedel mee of bent u van plan uw huisraad aan te schaffen in het land waar u gaat wonen? Dan biedt de Internationale Inboedelverzekering uitkomst. Ook voor uw achterblijvende eigendommen in Nederland, zoals eventueel uw woning, inboedel of auto, kunnen wij u passend advies geven.

Komt u in Nederland werken?
Ook dan adviseren wij u graag over de verzekeringen die u in Nederland nodig heeft. Denk hierbij een de inboedel-, aansprakelijkheids-, ziektekosten- en eventueel woonhuisverzekering. Bent u van plan een huis te kopen in Nederland? Dan ondersteunen wij u graag bij het zoeken naar een goede makelaar. Daarnaast kunnen we op basis van uw wensen en financiële situatie een passend hypotheekadvies geven. En mocht u uw droomhuis hebben gevonden, dan regelen we graag uw hypotheek en alles wat daarbij komt kijken, zoals de taxatie en notaris. Op de pagina Hypotheken lees u hier meer over.

Contact
Wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken? Of heeft u vragen over één van onze diensten? Neem dan contact op met Dhr. M. Sombroek via e-mail m.sombroek@kroller.nl of via telefoonnummer 06 20 23 85 51.