Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Erkend Financieel Adviseur

Alle hypotheekadviseurs van Aon zijn erkend door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). De SEH is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders en helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies.

Aantoonbare kennis en ervaring
Een Erkend Financieel Adviseur heeft de benodigde diploma’s behaald en heeft aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van hypotheken. De erkenning is persoonsgebonden. De erkenningsregeling is bedoeld voor hypotheekadviseurs die werken bij assurantietussenpersonen, banken, hypothecaire financiers, makelaars, intermediairs en zelfstandige bemiddelaars.

Gecertificeerd Financieel Planner (FFP)
Aon heeft Gecertificeerde Financiële Planners in dienst. Zij hebben een keurmerk van de Federatie Financieel Planners en mogen FFP achter hun naam voeren. Om het keurmerk te mogen voeren, moet een financieel planner aan strenge eisen en regels voldoen. Hierdoor kunt u vertrouwen op zijn deskundigheid, integriteit en praktijkervaring. En – belangrijker nog – op objectief, passend en toekomstbestendig advies dat u werkelijk verder helpt.

Meer informatie
Voor meer informatie over de SEH verwijzen we u naar de website van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs. Voor meer informatie over de FFP verwijzen wij u naar de website van Federatie Financieel Planners.

Een Erkend Financieel Adviseur herkent u aan dit logo:

Een gecertificeerd financieel planner herkent u aan dit logo:

Erkend financieel adviseur

Maak nu een hypotheekafspraak