Hypotheken

Hypotheken

Hypotheken

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. U gaat namelijk voor een langere tijd een financiële verplichting aan die gevolgen heeft voor uw besteedbaar inkomen. Daarom strekt ons hypotheekadvies verder dan een simpele berekening van uw maandlasten. Wij kijken naar uw huidige situatie en houden rekening met uw huidige en toekomstige wensen. Daarbij kan ook uw pensioen of de mogelijkheid om eerder te stoppen met werken een voorname rol spelen. Dat zijn zaken waar wij nu alvast over nadenken, zodat u straks niet voor verrassingen komt te staan.

Persoonlijk stappenplan
Wat kunt u van ons verwachten als u een hypotheek zoekt? Hieronder hebben we dit voor u samengevat in vijf overzichtelijke stappen.

  • U overweegt een woning te kopen
  • In een 1e gesprek inventariseren wij samen uw financiële situatie en wensen
  • Wij geven u inzage in de financiële gevolgen van een mogelijke aankoop
  • U heeft een woning gevonden die voldoet aan uw wensen
  • Wij adviseren u over de financiering en kunnen bemiddelen bij het tot stand komen van de hypotheek. Daarbij kunnen wij u veel werk uit handen nemen. Zo kunnen wij de opdracht tot taxatie van uw woning verzorgen, maar ook kunnen wij bijvoorbeeld de bouwkundige keuring en de notaris regelen.
Advies en bemiddeling mogelijk
U kunt bij Aon terecht voor hypotheekadvies en voor de uiteindelijke bemiddeling bij de bank of geldverstrekker. Na ons advies kiest u zelf of u ook van onze bemiddeling gebruik maakt. U mag dus ook met ons hypotheekadvies zelf uw hypotheek afsluiten. Zo behoudt u maximale keuzevrijheid.

Maak nu een hypotheekafspraak