Hoge Veluwe Loop 2017

Hoge Veluweloop 2017

Hoge Veluwe Loop op zondag 8 oktober. Doet u ook mee?

Het Nationale Park De Hoge Veluwe staat in het weekend van 8 oktober 2017 wederom in het teken van bewegen. De Hoge Veluwe Loop kent één van de groenste en mooiste parcoursen van Nederland op het gebied van hardloopevenementen.

Kröller en de Hoge Veluwe Loop

Kröller heeft een bijzondere link met het Kröller-Müller museum en het Nationale Park De Hoge Veluwe. Nico Kröller, de broer van Anton Kröller (oprichter van het Kröller-Müller museum) is namelijk de oprichter van Kröller Assurantiën. Daarom is Kröller, samen met zusterbedrijf Meeùs, als sponsor aanwezig op dit mooie evenement.


VIP-arrangement voor relaties + hardloopmaatje

Kröller biedt relaties een geheel verzorgd arrangement aan. U ontvangt een startbewijs en Kröller-hardloopshirt, en kunt gebruikmaken van een culinair aanbod in onze lounge. U mag gratis één hardloopmaatje meenemen, die hetzelfde arrangement ontvangt.

Inschrijven

U kunt kiezen uit vijf afstanden: 5 km, 10 km, halve marathon (21,1 km) of de Trail van 15 km of 28 km. Rent u met ons mee? Schrijf u en uw eventuele hardloopmaatje dan snel in. Deelname is gratis. Ongeveer een week voor aanvang van het evenement, ontvangt u alle praktische informatie.

Inschrijven

Let op: Schrijf eerst uzelf in via de groene button hierboven. Hierna ontvangt u automatisch een link naar het inschrijfformulier voor uw eventuele hardloopmaatje. Ook hieronder kunt u uw hardloopmaatje aanmelden:

Inschrijven loopmaatje