Privepolis

Logo FPG

Voor wie
De FPG-privépolis is bestemd voor alle FPG leden en nevenleden en biedt u de mogelijkheid om al uw privé verzekeringen via één advieskantoor te regelen tegen een zo laag mogelijke premie. Kröller biedt u de eigen producten aan, maar bemiddelt ook voor gespecialiseerde verzekeraars in de markt als dit aanbod beter op uw situatie aansluit. Denkt u daarbij aan monumenten, zeer dure woningen en inboedels, sieraden en kunst. De FPG-privépolis is prima te combineren met de FPG-bedrijfspolis. Als eigenaar van een landgoed kunt u ook kiezen voor de FPG-landgoedpolis voor uw particuliere en zakelijke verzekeringen. Uw voordeel ontstaat vooral door het slim combineren van uw verzekeringen.

Financieel voordeel
Voor particuliere schadeverzekeringen heeft Kröller een zeer voordelige oplossing in de vorm van de FPG-privépolis. Uw particuliere verzekeringen kunt u eenvoudig online berekenen en afsluiten bij Kröller. Als FPG-lid ontvangt u standaard korting op veel privéverzekeringen. Log in op uw collectievenpagina met de code: U0054. Hier vindt u een overzicht van de privéverzekeringen met de kortingen.

Contact
Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Menno Sombroek, het aanspreekpunt voor de FPG. U kunt hem bereiken per e-mail of per telefoon: 070 342 24 01.