Landgoedpolis

Logo FPG

Het concept
De naam FPG-landgoedpolis staat voor een verzekeringsconcept dat vooral is gebaseerd op maatwerk en persoonlijk advies. Geen landgoed is immers hetzelfde. De economische dragers en dus ook de risico’s kunnen sterk verschillen. Daarom staan uw wensen en de feitelijke situatie op het landgoed centraal en wordt daar een passende dekking bij gezocht.

Voor wie
De FPG-landgoedpolis is er voor iedereen die betrokken is bij het landgoed, dus ook de leden van de landgoed BV, pachters, vrijwilligers en familieleden. Wij combineren de particuliere en zakelijke verzekeringen zoveel mogelijk met elkaar, zodat hiaten of overlap in de dekking kunnen worden voorkomen. Door de omvang van uw pakket ontstaat ruimte voor ons om met verzekeraars te onderhandelen over uw premie. Via de FPG-landgoedpolis kunt u dus alle verzekeringen rond het landgoed voordelig bundelen bij één advieskantoor.

Contact
Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Menno Sombroek, het aanspreekpunt voor de FPG. U kunt hem bereiken per e-mail of per telefoon: 070 342 24 01.