FPG

Logo FPG

Welkom bij Kröller

Bent u FPG-lid en heeft u een FPG Voordeelpas? Dan kunt u gebruik maken van een voordelig verzekeringsconcept dat Kröller speciaal voor de FPG heeft ontwikkeld. Dit concept voorziet in persoonlijk advies, maatwerk en 'collectieve' premies. U kunt kiezen uit:

Wij bieden u een gratis advies bij u thuis aan. Hiermee laat Peter Kelfkens, adviseur Private Insurance Kröller, u graag zien wat dit concept voor u kan betekenen. Als u daarna besluit om uw verzekeringspakket bij Kröller onder te brengen, ontvangt u een volledig uitgewerkt totaaladvies, waarin rekening is gehouden met uw wensen en uw specifieke situatie. Door het goed op elkaar laten aansluiten van al uw verzekeringen en het inbrengen van maatwerk, bent u in veel gevallen een stuk voordeliger uit via het FPG ledenvoordeel van Kröller.

Korting op uw privépolis
Uw particuliere verzekeringen kunt u ook zelf eenvoudig online berekenen en afsluiten bij Kröller. Als FPG-lid ontvangt u standaard korting op veel privéverzekeringen. Log in op uw collectievenpagina met de code: U0054. Hier vindt u een overzicht van de privéverzekeringen met de kortingen.

Wie is Kröller?
Kröller Assurantiën B.V. bemiddelt voor vele (ook gespecialiseerde) verzekeraars en ontwikkelt eigen verzekeringsconcepten. Kröller is onderdeel van de Unirobe Meeùs Groep, eigendom van Aegon en werkt al sinds 1931 als gevolmachtigd assuradeur in de top van de particuliere markt. Ons kantoor is gevestigd in Den Haag en actief in heel Nederland.

Contact
Wilt u meer weten? Neemt u gerust contact op met Peter Kelfkens van Kröller. Hij is het vaste aanspreekpunt voor de FPG. U kunt Peter bereiken per e-mail p.kelfkens@kroller.nl of per telefoon: 070 342 24 21.