FPG

Logo FPG

Welkom bij Kröller

Bent u FPG-lid en heeft u een FPG Voordeelpas? Dan kunt u gebruik maken van een voordelig verzekeringsconcept dat Kröller speciaal voor de FPG heeft ontwikkeld. Dit concept voorziet in persoonlijk advies, maatwerk en 'collectieve' premies. U kunt kiezen uit:

Door het goed op elkaar laten aansluiten van al uw verzekeringen en het inbrengen van maatwerk, bent u in veel gevallen een stuk voordeliger uit via het FPG ledenvoordeel van Kröller.

Korting op uw privépolis
Uw particuliere verzekeringen kunt u ook zelf eenvoudig online berekenen en afsluiten bij Kröller. Als FPG-lid ontvangt u standaard korting op veel privéverzekeringen. Log in op uw collectievenpagina met de code: U0054. Hier vindt u een overzicht van de privéverzekeringen met de kortingen.

Wie is Kröller?
Kröller Assurantiën B.V. bemiddelt voor vele (ook gespecialiseerde) verzekeraars en ontwikkelt eigen verzekeringsconcepten. Kröller maakt deel uit van Unirobe Meeùs Groep B.V. en is onderdeel van risico- en verzekeringsadviseur Aon en werkt al sinds 1931 als gevolmachtigd assuradeur in de top van de particuliere markt. Ons kantoor is gevestigd in Den Haag en actief in heel Nederland.

Contact
Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Menno Sombroek, het aanspreekpunt voor de FPG. U kunt hem bereiken per e-mail of per telefoon: 070 342 24 01.