FPG

Logo FPG

Welkom bij Kröller

Bent u FPG-lid en heeft u een FPG Voordeelpas? Dan kunt u gebruik maken van een voordelig verzekeringsconcept dat Kröller samen met Aegon en Meeùs speciaal voor de FPG heeft ontwikkeld. Dit concept voorziet in persoonlijk advies, maatwerk en 'collectieve' premies en is er voor drie doelgroepen.

Wij bieden u een gratis advies bij u thuis aan. Hiermee laat Peter Kelfkens, adviseur Private Insurance Kröller, u graag zien wat dit concept voor u kan betekenen. Als u daarna besluit om uw verzekeringspakket bij Kröller onder te brengen, ontvangt u een volledig uitgewerkt totaaladvies, waarin rekening is gehouden met uw wensen en uw specifieke situatie. Door het goed op elkaar laten aansluiten van al uw verzekeringen en het inbrengen van maatwerk, bent u in veel gevallen een stuk voordeliger uit via het FPG ledenvoordeel van Kröller.

Onze insteek is niet zozeer gericht op de verkoop van goedkope verzekeringspolissen, maar veel meer op persoonlijk advies en actief beheer in de jaren daarna. Zo kijken wij graag eerst samen met u naar de feitelijke situatie op en rond uw landgoed of bedrijf en of het totaalbeeld van uw huidige verzekeringen daar nog wel goed op aansluit. Vervolgens kunnen wij u naar wens adviseren over de mogelijke verbeterpunten en u een aanbieding doen voor het bundelen van al uw verzekeringen bij Kröller. Vaak ontstaat daardoor een jaarlijks terugkerende besparing van tenminste 10% op uw huidige totale premie. Het grootste voordeel is echter dat u dan voor al uw verzekeringen één vast aanspreekpunt heeft.

Kröller Assurantiën B.V. bemiddelt voor vele (ook gespecialiseerde) verzekeraars en ontwikkelt eigen verzekeringsconcepten. Kröller is onderdeel van de Unirobe Meeùs Groep, eigendom van AEGON en werkt al sinds 1931 als gevolmachtigd assuradeur in de top van de particuliere markt. Ons kantoor is gevestigd in Den Haag en actief in heel Nederland.

Contact
Wilt u meer weten? Neemt u gerust contact op met Peter Kelfkens van Kröller. Hij is het vaste aanspreekpunt voor de FPG. U kunt Peter bereiken per e-mail p.kelfkens@kroller.nl of per telefoon: 070 342 24 21.