Hoe heeft u het geregeld?

Geplaatst op : 22 september 2015

Mocht er iets met u gebeuren, dan wilt u uw dierbaren financieel verzorgd achterlaten. Daarvoor zijn er verschillende nabestaandenvoorzieningen, zoals een ANW-uitkering (Algemene Nabestaandenwet), een nabestaandenpensioen of een overlijdensrisicoverzekering. Hoe heeft u het geregeld? En is dat – nog – voldoende voor uw situatie en wensen? Wij checken het graag voor u.

Hoe heeft u het geregeld?

Een goede nabestaandenvoorziening -
wij helpen u graag

De impact van overlijden is groot. Als daarmee een inkomen wegvalt, óók op de financiën van de nabestaanden. Dit kunt u ondervangen met een goede nabestaandenvoorziening. Afgestemd op uw situatie, nu en in de toekomst. Wij helpen u daar graag bij.

Stel, u komt te overlijden. Kunnen uw partner en eventuele kinderen dan in het huis blijven wonen? Kan uw partner dan parttime (blijven) werken? Kunnen uw kinderen dan nog (gaan) studeren? En hoe zit dat over vijf jaar? Wij kunnen voor u, als onafhankelijk en deskundig adviseur, inventariseren wat uw financiële situatie is bij overlijden en hoe u eventuele hiaten kunt opvangen. Incidenteel en periodiek, zodat u altijd zeker weet dat u uw nabestaanden goed verzorgd achterlaat.

Welke nabestaandenvoorzieningen zijn er?

  • ANW-uitkering
  • nabestaandenpensioenregeling via de werkgever
  • lijfrentevoorziening
  • spaargeld
  • overlijdensrisicoverzekering

Samen met u gaan we na op welke voorzieningen uw nabestaanden aanspraak kunnen maken, in welke levensfase. En of dat voldoende is. Zo niet, dan bekijken we hoe een eventueel gat (deels of geheel) opgevuld kan worden.

Forse premiedaling

Eén van de mogelijkheden daarvoor is een overlijdensrisicoverzekering. De premie voor deze verzekeringen is, met de stijging van de levensverwachting, de afgelopen jaren fors gedaald. Hiervan kunt u profiteren bij zowel een nieuwe als bestaande overlijdensrisicoverzekering. Wij helpen u graag bij het kiezen van de verzekering die het beste past bij uw situatie en wensen.

Wilt u meer weten?
Bel ons tussen 8.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 070 342 24 69 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: