Inbraakbeveiliging loont

Geplaatst op : 9 april 2014

Het is nu toch wel echt lente. En dat betekent: ramen en deuren die wijd openstaan. Prettig, maar ook ideaal voor dieven. Ze stappen zo naar binnen én weer met de buit naar buiten.

Als er ingebroken wordt in uw woning, is dat vaak enorm schrikken. Eerst door de rommel die inbrekers vaak maken. Ze willen snel hun buit pakken en halen daarom alles overhoop. En dan volgt de schrik van de diefstal. Uw sieraden, computer, laptop en contant geld zijn verdwenen. Een onveilig gevoel en een financiële strop.

Inbraakbeveiliging loont. Een woning met goede inbraakwerend hang- en sluitwerk, wordt vaker overgeslagen door inbrekers. Maar denk er ook bij een goed beveiligde woning wel aan uw deuren en ramen te sluiten als u weggaat. Ook de ramen van de bovenverdieping en zelfs van het dak. Wordt er ondanks alles toch iets uit uw huis gestolen? Inbrekers laten meestal weinig sporen achter en 93% van de inbraken wordt niet opgelost. Zorg daarom voor een goede inboedelverzekering. U krijgt dan in ieder geval de schade vergoed. Neem contact op met ons kantoor als u uw inboedelverzekering eens tegen het licht wilt houden. Is uw woning goed beveiligd? Wij gaan na of u dan een korting kunt krijgen op de premie.

Bron: FTP Communicatie

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: