Onjuiste afzender getoond bij facturen door technische storing / Incorrect sender address on invoices due to technical malfunction
geplaatst op : 23 mei 2017

Afgelopen weekend heeft u van ons een e-mail ontvangen met de factuur voor uw verzekeringen. Daarbij wordt door een technische storing in sommige gevallen een onjuiste afzender getoond. (English text below)

Lees het hele bericht
Hoe zijn uw zonnepanelen verzekerd?
geplaatst op : 9 mei 2017
zonnepanelen 

Steeds meer particulieren  plaatsen zonnepanelen op hun woning. Maar hoe zit het nu eigenlijk met de verzekering hiervoor?

Lees het hele bericht
UMG Jaarbericht 2016 is beschikbaar
geplaatst op : 8 mei 2017

Het UMG Jaarbericht 2016 geeft u inzicht in ons bedrijf, de ontwikkelingen waarmee we te maken hebben, hoe we daar op inspelen en welke resultaten we boeken. U vindt het UMG Jaarbericht 2016 op umg.nl.

Lees het hele bericht
Voorkom paspoortfraude, maak een veilige kopie
geplaatst op : 1 mei 2017
hotel inchecken  

Op vakantie vinden we het heel normaal om een kopie van ons paspoort af te geven. Bijvoorbeeld in het hotel of op de camping. Maar wist u dat dat heel gevaarlijk kan zijn? Een volledige kopie van uw paspoort vergroot namelijk de kans op identiteitsfraude. U kunt dit voorkomen door een veilige kopie van uw paspoort te maken!

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Wel of geen rechtsbijstandverzekering?
geplaatst op : 1 februari 2017

Rechtsbijstandverzekering

Een burenruzie, ontevredenheid over een aankoop of een arbeidsconflict. Steeds vaker doen we een beroep op de rechtsbijstandverzekering. Ongeveer de helft van de Nederlanders heeft zo’n verzekering, maar wat is nu wijsheid? Of het verstandig is een rechtsbijstandverzekering te nemen, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. We helpen u graag aan de hand van onze checklist.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Goed nieuws voor woningzoekers met een inkomen in vreemde valuta
geplaatst op : 20 december 2016
Woning

Sinds de invoering van de nieuwe ‘Mortgage Credit Directive’ in maart 2016, was het in veel situaties niet meer mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Dit gold met name als het salaris niet in euro's werd uitgekeerd. Hierin komt nu verandering.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Met de auto naar de wintersport: handige tips voor vertrek
geplaatst op : 20 december 2016

Winter

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur. Met handige tips en adviezen helpen wij u de reis naar de sneeuw zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Waardestijging van uw woning kan financieel voordeel opleveren
geplaatst op : 20 december 2016
Waardestijging

Sinds enige tijd stijgen de huizenprijzen weer, met name in de grotere steden. Als u in de afgelopen jaren een woning heeft gekocht en gefinancierd, dan komt u wellicht in aanmerking voor een lagere rente. Ook kan het interessant zijn om voor uw studerend kind, of voor verhuur aan derden, een woning te kopen.

Lees het hele bericht
Lees meer over: