Persbericht "Aon Nederland neemt Unirobe Meeùs Groep over"
geplaatst op : 8 augustus 2017

Rotterdam, 8 augustus 2017 - Risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon maakt vandaag bekend tot overeenstemming te zijn gekomen met Aegon met betrekking tot de overname van Unirobe Meeùs Groep (UMG) voor een bedrag van 295 miljoen euro. De voorgenomen overname behelst de volledige Unirobe Meeùs Groep B.V.

Naar verwachting is de verkoop in het vierde kwartaal van 2017 afgerond. Verder zijn geen financiële details bekend gemaakt. De voorgenomen overname wordt pas definitief na advies van de betrokken ondernemingsraden en goedkeuring van de mededingingsautoriteit (Autoriteit Consument en Markt) en de Autoriteit Financiële Markten.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Handige weetjes over vakantiewerk
geplaatst op : 7 augustus 2017

Vakantiewerk

Terwijl velen van ons op vakantie gaan, is het voor veel scholieren en studenten de periode om wat bij te verdienen met vakantiewerk. Bij supermarkten, restaurants, schoonmaakbedrijven en vakantieparken zijn veel tijdelijke baantjes beschikbaar.

Lees het hele bericht
Wat moet u doen als u verkeerd getankt heeft?
geplaatst op : 17 juli 2017
Benzine tanken

Tanken is voor de meeste autobestuurders een actie die op de automatische piloot gebeurt. Het kan dan ook iedereen overkomen om een keer de verkeerde brandstof te tanken. Wat kunt u in dit geval het beste doen?

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Goed verzekerd op vakantie met uw caravan of camper
geplaatst op : 10 juli 2017
Camper

Kamperen is weer erg populair. In de maand mei werd ruim 25 procent meer caravans verkocht dan in mei 2016. Bij campers was er maar liefst en stijging van 60 procent te zien ten opzichte van vorig jaar.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Waar moet u op letten als u medicijnen meeneemt op vakantie?
geplaatst op : 17 juli 2017
Medicijnen

Als u medicijnen gebruikt, moet u goed opletten wanneer u deze meeneemt op vakantie. Niet alle medicijnen mogen namelijk zomaar mee de grens over. Dit heeft te maken met de Opiumwet. We geven u een indicatie welke medicijnen onder de Opiumwet vallen en vertellen hoe u ervoor kunt zorgen dat u uw medicijnen mee mag nemen.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Onjuiste afzender getoond bij facturen door technische storing / Incorrect sender address on invoices due to technical malfunction
geplaatst op : 23 mei 2017

Afgelopen weekend heeft u van ons een e-mail ontvangen met de factuur voor uw verzekeringen. Daarbij wordt door een technische storing in sommige gevallen een onjuiste afzender getoond. (English text below)

Lees het hele bericht
UMG Jaarbericht 2016 is beschikbaar
geplaatst op : 8 mei 2017

Het UMG Jaarbericht 2016 geeft u inzicht in ons bedrijf, de ontwikkelingen waarmee we te maken hebben, hoe we daar op inspelen en welke resultaten we boeken. U vindt het UMG Jaarbericht 2016 op umg.nl.

Lees het hele bericht
Voorkom paspoortfraude, maak een veilige kopie
geplaatst op : 1 mei 2017
hotel inchecken  

Op vakantie vinden we het heel normaal om een kopie van ons paspoort af te geven. Bijvoorbeeld in het hotel of op de camping. Maar wist u dat dat heel gevaarlijk kan zijn? Een volledige kopie van uw paspoort vergroot namelijk de kans op identiteitsfraude. U kunt dit voorkomen door een veilige kopie van uw paspoort te maken!

Lees het hele bericht
Lees meer over: